Főoldal BLOG Aktualitások AGROTEC Magyarország Kft. – SAJTÓKÖZLEMÉNY

AGROTEC Magyarország Kft. – SAJTÓKÖZLEMÉNY

21. 10. 2024 , Agrotec Magyarország Kft.

A Kverneland hivatalos márkakereskedőjeként erősít a mezőgazdasági munka- és célgéppiacon az AGROTEC Magyarország Kft.
 

A Kverneland hivatalos márkakereskedőjeként erősít a mezőgazdasági munka- és célgéppiacon az AGROTEC Magyarország Kft.
 
  • Az új, hivatalos márkakereskedői partnerség 2024. október 1-gyel lépett életbe.
  • Az AGROTEC Magyarország Kft. piacvezető megoldásokkal gyártott munkagépkínálattal bővül a precíziós gazdálkodás területén.
  • A Kverneland márka országos lefedettséggel és közvetlen gyári támogatással érhető el a jövőben a magyar gazdáknak.
 
Budapest, Magyarország, 2024. 10. 17.
 
A kiemelkedő teljesítményükért, a legmostohább körülmények között is hosszú élettartamukért és mindezt az erőforrás-takarékos precíziós gazdálkodási technológiákkal ötvöző Kverneland mezőgazdasági munka- és célgépmárka hivatalos márkakereskedőjeként erősíti jelenlétét a hazai piacon az AGROTEC Magyarország Kft. 2024. október 1-től. A Kverneland Group átfogó, a precíziós és a min-till gazdálkodás igényeit is lefedő kínálatával az AGROTEC Magyarország Kft. egy komoly fejlesztői háttérrel és gyártói támogatással bíró prémium eszközkínálattal segítheti partnereit a 2025-ös tavaszi szezontól.
 
Az ideális felszereltségű modellek kiválasztásához és a személyre szabott ajánlások érdekében az AGROTEC Magyarország Kft. értékesítői és szervizcsapata az év végéig hivatalos gyári továbbképzéseken ismeri meg a Kverneland termékkínálatát, az egyes gépcsaládok műszaki felépítését és előnyeit.
 
Az 1879-ben, a norvégiai Stavangertől 25 km-re található Kvernaland faluban alapított mezőgazdasági gépgyártó munkagépei a talaj- és klimatikus viszonyok jelentette kihívások leküzdésére születtek, hiszen olyan ország mezőgazdaságában növelték sikeresen a gazdálkodók eredményeit, ahol mindössze 2,7% a termőterület. A márka az idők folyamán számos akvizíciót végrehajtva kiegyensúlyozottan, az eltérő termesztett kultúrákhoz, talajviszonyokhoz és gazdálkodási rendszerekhez illeszkedve kínál átfogó megoldásokat a termelőknek. Az AGROTEC Magyarország Kft. kínálatában az olyan újgenerációs géptípusok is elérhetővé válnak, mint - (Pudama Kverneland Optima-F) - és gabonavetőgépek, valamint műtrágyaszórók, az aktív vázmozgató kerettel szerelt precíziós sorközművelő kultivátorok, a hatékony növényvédelemhez elengedhetetlen vontatott és függesztett permetezőgépek (például Kverneland iXtrack T sorozat), illetve a nagy teljesítményű rövidtárcsák (Kverneland Qualidisc T) sem hiányoznak a palettáról.
 
 
Illés Zoltán, az AGROTEC Magyarország Kft. ügyvezetője hangsúlyozza, a „zöld-piros” gépcsaláddal olyan munka- és célgépkínálat válik elérhetővé partnereiknek, amely osztozik a vállalat precíziós gazdálkodás iránti szenvedélyén.
 
„Az AGROTEC Magyarország Kft. számára a legfontosabb cél, hogy olyan mezőgazdasági technológiákat kínáljon a termelőknek, amelyekkel az egyre változó környezetben is fenntartható módon tudják évről évre javítani az eredményeiket. Ebben a törekvésünkben értékes szövetséges számunkra a Kverneland Group, hiszen a teljesítményükért és tudásukért kedvelt munkagépeiken túl több mint húszéves magyar jelenlétüknek köszönhetően pontosan ismerik a magyar termelők igényeit is. A Kverneland munkagépek hivatalos márkakereskedőjeként úgy érezzük, saját precíziós gazdálkodási hátterünkkel és szakértőinkkel közösen egy páratlanul erős komplett szolgáltatási csomagot tudunk biztosítani a munka- és célgépek piacán. A megállapodásunk már él, viszont a gépértékesítés felfuttatásával egyértelműen a tavaszi idénymunkák megkezdését célozzuk meg, hiszen a Kverneland képviselőivel közösen először átfogó képzést biztosítunk az értékesítői és szervizcsapatunknak az új portfólióról. A Kverneland Group Hungária Kft. vevőszolgálati oldalról tovább segíti a munka- és célgépeikkel dolgozó gazdálkodókat. A megkezdett munka az AGROTEC Magyarország Kft. országos telephely-hálózatával, pénzügyi stabilitásával, képzett szervizeseivel és gyors alkatrészbeszerzési hátterével új szintre léphet az elkövetkezendő években.”
 
Martin Nordhaus a Kverneland Group International GmbH ügyvezető igazgatója és Sales Area II alelnöke az együttműködés legfontosabb előnyei között említi, hogy a márka az új, országos márkakereskedői hálózattal közelebb kerül a magyar termelőkhöz.
 
„A Kverneland egy olyan prémium agráripari márka, amelyet a jövőorientált gondolkodású, professzionális gazdálkodóknak alkottak meg. Vállalatunk az egyik globálisan elismert vezető szereplő a mezőgazdasági technológiákhoz tervezett újgenerációs elektronikai megoldások terén. Elhatározásunk, hogy a magyar piacon az AGROTEC Magyarország Kft.-vel kötött új partnerségünknek köszönhetően tovább erősítjük ezt a hírnevet. Az AGROTEC Magyarország kiterjedt országos telephelyhálózatának köszönhetően rendkívül jó lefedettséggel és komoly ügyfélkörrel bír az országban. Erre építve szeretnénk a magyar gazdálkodókhoz közelebb kerülni. A gazdálkodóknak az AGROTEC Magyarország Kft. szakemberei számára biztosított intenzív gyári továbbképzéssel, metzi központi raktárunkból az AGROTEC Magyarország telephelyeire akár 24 órán belül biztosított alkatrészszállításokkal és a helyi Kverneland-csapat támogatásával garantálunk hosszú, zavartalan üzemórákat gépeinkkel.”
A termelők az AGROTEC Magyarország Kft. portfóliójában elérhető Kverneland munka- és célgépek pontos típusairól, raktárkészletről az AGROTEC Magyarország Kft. területi gépértékesítőitől kaphatnak részletes tájékoztatást.
 

 
A cseh AGROTEC Grouphoz tartozó AGROTEC Magyarország Kft. a hazai piacon hivatalos márkakereskedőként közvetlen gyári kapcsolattal és több mint tízéves szakmai rutinnal rendelkező szakértőgárdával értékesíti a New Holland mezőgazdasági gépeket, illetve forgalmaz olyan kiváló munkagépmárkákat, mint a norvég alapítású Kverneland, az olasz DONDI, az osztrák Pöttinger, a finn MULTIVA vagy a cseh ZDT és hazai gyártású Fliegl pótkocsik és trágyakezelők. A 2013-ban alapított vállalat portfóliójában a mezőgazdasági munka termelékenységének növeléséhez saját RTK jelkorrekciós szolgáltatások és precíziós gazdálkodási technológiák épp úgy elérhetőek, miként a kiváló Lindsay márka hivatalos forgalmazójaként a mezőgazdasági öntözőrendszerek komplex kivitelezése. A mezőgazdasági gépértékesítő vállalat ma országszerte 14 telephellyel, 248 fős dolgozói létszámmal országos szinten dolgozik azért, hogy gazdálkodó partnereink szezonról szezonra növelni tudják eredményeiket.
 
Az AGROTEC Magyarország Kft. Közép-Európa legnagyobb agráripari, gépkereskedelmi és vegyipari vállalategyüttesének, az AGROFERT csoportnak a tagja. További részletek az AGROTEC Magyarország Kft. honlapján: www.agrotec.hu, illetve az AGROFERT Hungária honlapján: www.agrofert.hu
 
 
SAJTÓKAPCSOLAT interjúmegkeresések, részletes technológiai ismertetők bekéréséhez
G. Fehér Marianna, marketing vezető
gfeher@agrotec.hu
+36 20 269 7855
 
Kverneland_logo_transparent-bg.png

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.