Főoldal BLOG Gépek az állattenyésztésben Az Ön állattartó telepén meg tudja oldani 15 tonna zöldárú lekezelését 5-8 percenként?

Az Ön állattartó telepén meg tudja oldani 15 tonna zöldárú lekezelését 5-8 percenként?

30. 04. 2024 , AGROTEC Magyarország Kft.

New Holland Forage Cruiser silózók.

Egy New Holland Forage Cruiser silózógéppel ugyanis a beltartalmi értékre kiváló siló előállítására még sosem, maximum a gép felfoghatatlan étvágyának kiszolgálására panaszkodtak csak eddig a gazdák.
A fenti teljesítmény ráadásul a középkategóriát képviselő New Holland Forage Cruiser FR 650-es modellé, ennél a 750 LE vagy 920 LE teljesítményű Stage V motorral szerelt változat még többre képes!
 

A gép előnyei között találja:

  1. Maximális szecskaminőség körülményektől függetlenül, az egyedi dupla hidromotoros meghajtással.
  2. A gépeket a piac egyik legszélesebb és legnagyobb, 710 mm-es átmérőjű szecskázódobjával szerelik. A plusz lendületi erő megkönnyíti a csúcsterhelés leküzdését.
  3. A Variflow szemroppantó rendszere ügyes megoldással javítja a gép hatékonyságát. A szemroppantó egy hidraulikus pumpa segítségével 2 perc alatt kiemelhető a terményáramból. Ezzel a fűfélék betakarításánál 40 LE teljesítményt spórolthat.
  4. A New Holland Forage Cruiser silózók beépített hozam- és nedvességmérő rendszerével 100%-os a kontroll a betakarításban!
 
A döntés most még egyszerűbb, hiszen a silózógépek ugyanúgy illeszthetőek az ÁTK pályázatba, a gép vételárának így több mint 50%-át pályázati forrásból finanszírozhatja a gazdálkodó.
 

Az AGROTEC Magyarország Kft. értékesítői teljes körű ügyintézéssel várják:

www.agrotec.hu/kapcsolat
www.agrotec.hu/gepertekesito-kereso

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.