Főoldal BLOG New Holland gépek A fejlődés nem állhat meg, új „zászlóshajók” a T7-es traktorszérián belül!

A fejlődés nem állhat meg, új „zászlóshajók” a T7-es traktorszérián belül!

11. 09. 2023 ,

A New Holland-nál mindig újabb fejlesztéseken törik a fejüket! Elkötelezettségük töretlen aziránt, hogy a gazdák igényeinek leginkább megfelelő gépeket kínálják

T7.300 és T7.340  - új csúcsmodellek

A New Holland-nál mindig újabb fejlesztéseken törik a fejüket! Elkötelezettségük töretlen aziránt, hogy a gazdák igényeinek leginkább megfelelő gépeket kínálják, folyamatosan igazodva a modern mezőgazdaság követelményeihez valamint innovatív megoldásaikkal aktívan hozzá is járulnak a hatékonyság és  komfort növekedéséhez. A fáradhatatlan munka legújabb eredményeként a New Holland T7 hosszú tengelytávú traktorcsalád (max. 230 – 300 LE) valamint a T7 Heavy Duty (max. 290 – 340 LE) erőgépszéria modellkínálata is teljesen új taggal bővült ki a 2023-as esztendő első felében.  
 
Az új T7.300 Auto Command traktor 260 LE-s névleges és 300 LE maximális motorteljesítményével ebben a méretkategóriában újradefiniálja a nagy teljesítményű szántóföldi traktorok fogalmát, míg az új T7.340 HD traktor (340 LE) bemutatása egy kezdő lépése azon gyártói törekvésnek, hogy az igen népes T7-es széria felső lőerő tartomány át évről-évre növeljék.
 
Az első T7.300 Auto Command teljesen az igen magas egyedi felszereltségi szintet képviselő BluePower kivitelű erőgépünk 07. hónapban be is érkezett Komáromba, ezt a traktort hazánk első New Holland nagykövete vásárolja meg.  
 
Az első új T7.340 AC erőgép beérkezését pedig idén augusztus hónapban várjuk / vártuk, ezt a gépet terveink szerint őszi talajmunkákban mint bemutató gépet fogjuk bemutatni partnereinknek!
 


T7_300_LWB_BluePower_StageV_22_092.jpg


Horizont Ultra kabin

A Horizont Ultra kabin tágasabb és kényelmesebb mint az elődje, jobb rálátást jelent a munkagépekre valamint nagyobb komfortérzetet és jobb térérzékelést biztosít. Az megújult fülke esetében az anyagvastagságokat tovább növelték miközben javítottak a fülke rögzítésén és a vázszerkezeten, így sikerült még tovább csökkenteni a kabin zajszintjét 66 dbA értékre! 
A 360 fokos kabintetőbe integrált 14 db-os LED munkalámpa csomaggal akár 27 300 Lumen összfényerő is elérhető, mindez kiegészíthető további 10 db kapaszkodókra és kabinoszlopokra szerelt nagy fényerejű LED munkalámpával, sőt a motorháztetőben is választhatunk, hogy halogén!  Az új automata klímaberendezés 30 %-al nagyobb teljesítményű és zónakapcsolókkal is rendelkezik, a mérési tapasztalatok szerint a kabin légterét 35 %-al gyorsabban lehet 40 Celsius fokról 22 Celsius fokra visszahűteni mint az előd modellek esetében. Az ajtók 33 %-al tágasabbra nyílnak így is megkönnyítve a ki és beszállást.
A kezelőfülke távirányítós (immobilizer) kulccsal nyitható, valamint igény szerint rendelhető Start / Stop rendszerű nyomógombos motor indítással is!
 

T7_315_Autocommand_HD_StageV_20_050.jpg



SideWinder Ultra kezelői kartámasz és félaktív Comfort Ride™ fülkerugózás 

Az új T7 LWB PLMi traktorokba a kényelem és ergonómia jegyében megalkotott új SideWinder™ Ultra kartámaszt építik be. A személyre szabhatóság jegyében a kartámasz 11 gomb testre szabását teszi lehetővé. Ezek közül egy van a többfunkciós irányítókaron, kettő a CommandGrip joystick-en és a fő billentyűzeten, négy a hátsó billentyűzeten, és egy vagy kettő a motorfordulatszám/sebességváltó billentyűzeten. A kezelő beállíthatja a gyakran használt funkciókat a saját logikája szerint, az új, többfunkciós karral ugyanakkor szabályozhatja a sebességet, irányt, beállíthatja a robotkormányzást, de akár az első-hátsó függesztést, miközben a hidraulika szelepek vezérlését is beállíthatja a konfigurálható gomb segítségével. A kezelőszervek kiosztása így teljes szabadságot biztosít, minden gyorsan kézre áll.
A legújabb IntelliView™ 12 monitor előnyök egész seregét nyújtja gombnyomásra. Az előző IntelliView™ IV kezelői monitor leszármazottja, az új 12”-os modell az áramvonalas, a legmodernebb személygépkocsi kijelzőket idéző formavilágával, látványos nagy felbontású gyönyörű és modern formatervezésével a jövő hírnöke. A nagyméretű lapos LCD kijelző, az első InfoView kijelző igény szerint közvetlenül a kormánykerék közepére vagy a kormányoszlopra lehet elhelyezve, amely így egy pillantással leolvasható műszerfalként funkcionál.
 
Az új félaktív kabinrugózási rendszer opciós kiegészítőként kérhető, előnye, hogy érzékelők hálózatával figyeli a fülke pozícióját, sebességét, gyorsulását, majd hidropneumatikus rendszer segítségével korrigál, biztosítja a leglágyabb haladást a táblákon vagy épp közúton.
 


T7_315_BluePower_HD_Autocommand_StageV_21_G_132.jpg


Erőteljes motor és masszív hidraulika

Az ECOBlue™ HI-eSCR 2 technológiával felszerelt 6,8 literes FPT Industrial NEF motor továbbra is az élen jár a motorteljesítmény, a megbízhatóság és a hatékonyság vonatkozásában, ugyanakkor továbbra is teljesíti a Stage V emissziós előírásokat. és mindez hosszú, 750 üzemórás fő szerviz ciklusokkal párosul.
Az akár 220 liter/perc átfolyást biztosító munka hidraulika szivattyú kiszolgál minden felmerülő igényt, alapfelszereltségként 4 pár elektro-hidraulikus hátsó kihelyezett hidraulika szelep kérhető, de ez igény szerint felbővíthető 5 párra, ugyanakkor mindez kiegészíthetó akár 3 hidraulika csatlakozót is kínáló kabin alatti hidraulika szeleptömbbel amely elsősorban front függesztés vezérlésére lehet ideális választás. Ez így már 8 db hidraulika vezérlőkört is jelenthet maximálisan.


T7_340_BluePower_HD_StageV_23_009.jpg


Maximalizált hatékonyság

A PLM Intelligence precíziós gazdálkodási rendszer segítségével a flottakövetési vagy telematikai feladatokat is könnyedén elvégezhetünk, ez a rendszer precíziós és kapcsolt gazdálkodási támogatásokkal segíti a gazdákat, a soron következő munkálatok tervezésében, akik így valós idejű adatok alapján végezhetik gépeik üzemeltetését, valamint elősegíti a maximális költéshatékonyságot és precíziós munkavégzést. A rendszer képes adatokat beolvasni, legyen szó egyenesekről, nyomvonalakról, tábla-  vagy épp hozamadatokról. A flottakövetés segítségével a gazdálkodó térképszerűen láthatja, hogy a flottába tartozó gépei merre dolgoznak, de ami ennél is fontosabb: folyamatos összeköttetést biztosít a gazdálkodó a márkakereskedő és a szervizcsapat között. Tervezhetőbbé válnak az időszakos szervizek, illetve meghibásodás esetén a visszamenőlegesen is elérhető adatokkal gyorsabban deríthető fel, javítható a probléma.

 
T7_340_BluePower_HD_StageV_23_008-(1).jpg

Cikkünk megjelent a Profi Magazinban.

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.