Új partnerség a mezőgazdasági dróntechnológiában

17. 09. 2024 , AGROTEC Magyarország Kft.

Alapos tervezési munka és előkészítési folyamat után a jövőben partner­ségben dolgozunk a hazai dróntechnológia egyik meghatározó szereplőjével a DRONE2B-vel.

Alapos tervezési munka és előkészítési folyamat után a jövőben partner­ségben dolgozik a drónkereskedelem és drónpilótaképzés területein az AGROTEC Magyarország Kft., az AGRI CS Magyarország Kft. és a hazai dróntechnológia egyik meghatározó szereplője a DRONE2B.
 
A 2024. szeptember 6-án aláírt megállapodással olyan stratégiai szövetség született, amely sikeresen bővíti ki a mezőgazdasági növényvédelmi technológiákat forradalmasító új lehetőségekkel az AGROTEC Magyarország Kft., valamint az AGRI CS Magyarország Kft. precíziós eszközkínála­tát és szolgáltatási csomagját. A kínálatba monitorozásra, permetezésre alkalmas drónok, valamint akkreditált drónpilótaképzések, drón RTK szolgáltatás tartoznak bele. Reméljük, hogy minél több partnerünk választja ezen a téren is azt a biztos hátteret és tudást.
 
Nem kétséges, hogy az utóbbi években a dróntechnológia a precíziós gazdálkodás egyre népszerűbb eszköze. A drónok segítenek a növények állapotának nyomon követésében, egészségügyi és tápanyagellátottsági értékelésekben, valamint részletes térképezésben és adatgyűjtésben. Emellett a permetező drónok új lehetőséget nyújtanak a növényvédő szerek és tápanyagok célzott alkalmazásában, lehetővé téve a taposási kár nélküli és időben rugalmas kezelést. Ez a technológia a még pontosabb időzítéssel növeli a védekezés hatékonyságát, csökkenti a költségeket és javítja a terméshozamot. A legújabb technológiai fejlesztés ezen a területen a nemrég bemutatott DJI Agras T50 permetező drón, amely nagyobb tartálykapacitásával és a cseppméretet is szabályozó fejlett permetezőrendszerével új szintre emeli a növényvédelmi műveletek hatékonyságát.
 
 

Képgaléria

AGROTEC Magyarország Kft.
Cím
: 2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

Telefon:
+36 34 568 520

E-mail
info@agrotec.hu

Írj nekünk

Személyes adatait a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok szerint kezeljük.